Beseda v milínské knihovně 15.4.2014

V úterý 15. dubna jsme děti z celé školy navštívily knihovnu v Milíně. Nejvíc mě tam zaujalo nízkoprahové centrum, velikonoční ozdoby a dekorace. Prohlíželi jsme si tam samozřejmě hlavně knížky a povídali si o hendikepovaných lidech. Vyzkoušeli jsme si třeba, jak se těžko orientuje ve světě nevidomým lidem. Zavázali jsme si totiž oči šátky a pohybovali se po místnosti a ohmatávali věci kolem nás. Není to lehké.

J. Funfálek - 3. ročník

15. dubna jsme se vydali do milínské knihovny. Když jsme tam přijeli, tak nás paní knihovnice rozdělily do dvou skupin. Jedna šla do herny a druhá si prohlížela dětské oddělení knihovny. Já byl v té první, a tak jsme šli nejdříve do herny. Pak jsme se vystřídali. Povídali jsme si o hendikepovaných lidech a mohli jsme si vyzkoušet, jaké je to být nevidomý, nebo mít jednu nohu nepohyblivou. Není co závidět. Nakonec jsme se vrátili autobusem zpátky do Tochovic. Líbilo se mi tam.

V. Kratochvíl - 5. ročník

V úterý 15. dubna jsme navštívili milínskou knihovnu. Líbilo se mně tam. Měli v ní hernu se spoustou her a velkou místnost s knihami. Do téhle knihovny budu určitě chodit.

T. Buzický - 5. ročník